ONTVANG MAANDELIJKS EEN RAPPORT OVER UW WEBSITE

'waarom doet de website van mijn concurrent het beter in Google?'

Herkent u dit nare gevoel? Uw organisatie besteedt veel tijd en geld aan de website, maar u ziet dat uw concurrent beter wordt vertoond in Google. U wilt natuurlijk weten of dit klopt, wat de oorzaak is en wat u hier aan kunt doen.

Dat kan! Hoe, dat ziet u maandelijks in een rapport waarin uw website wordt vergeleken met 1 of 2 van uw concurrenten. Wij sturen u dit graag toe.

concurrentie

Het is zó frustrerend als Google de website van uw concurrentie beter laat zien. Wij vergelijken de website van uw concurrent met uw website. Wij vertellen gedetailleerd wat uw websitebouwer of IT-afdeling kan doen om uw website beter dan die van uw concurrent te maken.

Vervolgens wordt úw website beter vertoond door Google.

verbeterpunten

Wij rapporteren gedetailleerd de verschillen tussen uw website en die van uw concurrent. Wij vertellen wat er beter kan op uw website. U geeft vervolgens onze adviezen door aan uw websitebouwer of IT-afdeling.

Iedere maand ontvangt u een overzicht welke verbeteringen zijn doorgevoerd en welke niet. Zo heeft u een tool om uw websitebouwer of IT-afdeling aan te sturen.

maandelijks

U ontvangt iedere maand een rapport (als PDF per e-mail) over uw website. En desgewenst van uw concurrent. En uw website ontvangt maandelijkse een rapportcijfer. Dit rapport ontvangt u op een vaste dag per maand. Welke dag, dat kiest u zelf uit.

Door een maandelijks rapportcijfer kunt u eenvoudig inzien hoe en of uw website verbetert. Ontvangt uw website bijvoorbeeld in januari een 6,2 en in april een 7,8…dan hebben uw websitebouwers prima werk geleverd.

 

proberen?

Een maandelijks rapport en rapportcijfer over uw website (en die van uw concurrent), kost €50 per maand, exclusief BTW. Er geldt geen opzegtermijn, u zit nergens aan vast.

U kunt het proberen. Dit kost (ook) €50 per maand, voor een periode van 3 maanden. Omdat uw website beter wordt, is deze €150 waarschijnlijk snel terugverdiend.

Wilt u hier gebruik van maken? Stuur een e-mail naar dhoogeboom@tweeqle.com of bel 070- 221 27 48.